اقتصاد رفتاری, اقتصاد سیاسی, برنامههای انجام شده, حوزه های تخصصی, کانال اقتصاد رفتاری
تلنگر
دورریز مواد غذایی اثرات بسیاری بر محیطزیست دارد و موجب تغییر شرایط آب و هوایی میشود. برای کاهش این پدیده، مطالعهای بر روی ۵۲ هتل صورت گرفت. هتلها به سه گروه تقسیم شدند:
- گروهی که در آن سایز بشقاب غذا کاهش یافته بود.
- گروهی که در آن بر روی میز نوشتهای بود با این مضمون که چند بار مراجعه به بوفه مواد غذایی، بهتر از یکبار انتخاب غذا و با حجم زیاد است
- گروه کنترل.
نتیجه این مطالعه را میتوانید در این ویدئو کوتاه تماشا کنید.
چگونه می توان دورریز مواد غذایی را کاهش داد؟
لینک دریافت مقاله این مطالعه:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165176513001286