اجتماعی شدن احزاب سیاسی

اجتماعی شدن احزاب سیاسی


مطالعات دولت و بخش عمومی



برنامه‌های انجام شده, حوزه های تخصصی, محصولات, مشروعیت سیاسی, مطالعات سیاسی و بین‌الملل, گزارش

اجتماعی شدن احزاب سیاسی 

درکشور ما تشکیل حزب و سازمان‌های سیاسی به سال‌ها قبل و دوره مشروطه برمی‌گردد اما به دلایل عدیده در طی این سال‌ها احزاب ایران مگر درپاره‌ای دوره‌های کوتاه نتوانسته‌اند پیاده کننده مدلی پایدار و قدرتمند از نظام حزبی پیشرفته باشند و کارویژه های اصلی و اساسی خود را ایفا کنند. بازگشت به خاستگاه شکل گیری احزاب در عصر جدید و کارویژه های آن‌ها در فضای عمومی جامعه می‌تواند یادآور اهمیت آنها در جامعه امروز ایران باشد. به واقع اینکه شکل گیری یک نظام حزبی منسجم و پایدار می‌تواند چه کارکردهایی برای جامعه ایرانی به دنبال داشته باشد و مزایای شکل گیری نظام حزبی برای فضای سیاسی اجتماعی ایران کدامند.

در این متن تلاش می‌شود در راستای احصای این موضوع ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص احزاب و کارکردهای آنها، منشاء تشکیل آنها در غرب مورد بررسی قرار گرفته، سنخ شناسی احزاب از منظر جامعه شناسی سیاسی و بازاریابی سیاسی به صورت اجمالی مورد مطالعه قرار گیرد و در نهایت با دسته بندی کارویژه های مثبت احزاب در جامعه امروزی اهمیت ایفای نقش صحیح آن‌ها در جامعه امروز ایران برجسته شود.

با توجه به ملاحظات و تعهدات حرفه‌ای اندیشکده در انتشار محصولات، در صورت تمایل جهت حضور در اندیشکده و مطالعه نسخه چاپ‌شده گزارش با دفتر اندیشکده تماس حاصل فرمایید.