برگزاری نشست «دولت در ایران؛ ضعف مرکزیت و قفل‌شدگی حکمرانی»

برگزاری نشست «دولت در ایران؛ ضعف مرکزیت و قفل‌شدگی حکمرانی»

اخبار , جلسات سیاستی


حوزه سیاستی : نظام حکمرانی
تاریخ رویداد 1404/02/13



نظام حکمرانی در ایران، در سالیان اخیر از مشکلات عدیده‌ای رنج می‌برد که شاید مهمترین آن‌ها را بتوان ضعف دولت به‌مثابه اصلی‌ترین بازوی اجرایی کشور در اخذ تصمیمات مهم تلقی کرد.

بر زمین ماندن بسیاری از مسائل در سطوح مختلف خرد و کلان خود گواهی آشکار بر ابتلای نظام حکمرانی کشور به این بیماری مهلک بوده که به نظر سیاست‌گذاری در این حوزه را دچار نوعی قفل‌شدگی ساخته است.

در نشست «دولت در ایران؛ ضعف مرکزیت و قفل‌شدگی حکمرانی» که با حضور دکتر سید محمدصادق امامیان؛ عضو هیات‌علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزار می‌شود، ضمن تشریح مسئله ضعف مرکزیت دولت در ساختار نظام حکمرانی کشور مهم‌ترین عوامل اخلال در فرایند تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی با تمرکز بر قوه مجریه مورد بحث قرار می‌گیرد.  

این نشست دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴؛ ساعت ۱۰ الی ۱۲ در پردیس مرکزی دانشگاه علامه‌ طباطبایی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، طبقه همکف، تالار عدالت برگزار می‌شود.