به گزارش روابط عمومی اندیشکده حکمرانی شریف، در این نشست که یکشنبه، 21 اردیبهشت برگزار شد، دکتر محمدرضا پورابراهیمی تاکید کرد: در شرایط جنگ اقتصادی، اقتضائات با زمان صلح متفاوت است. شرط لازم اصلاحات، ایجاد وحدت در فرماندهی اقتصادی است. نبود فرماندهی واحد، منجر به عدم پاسخگویی و مسئولیتپذیری میشود.
او افزود: نقش وزیر اقتصاد محدود اما مؤثر است. وزیر باید توانایی فنی حداقلی و تعامل سیاسی قوی برای هماهنگی ارکان داشته باشد.
دکتر علی سرزعیم، سرپرست بانک توسعه تعاون و اقتصاددان که دیگر مهمان این نشست بود، دکتر مدنیزاده را بهدلیل سه مزیت اصلی گزینهی مناسبی برای وزارت اقتصاد دانست و افزود: درک کامل از مفاهیم اقتصادی و تخصص علمی، شناخت اقتصاد کلان ایران به موجب فعالیت در پژوهشکده پولی و سازمان برنامه و بودجه و سلیمالنفسی از ویژگیهای مثبت دکتر مدنیزاده و از دلایل انتخاب ایشان بهعنوان وزیر اقتصاد است.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: اصلاح ناترازی انرژی فوریت دارد. این وظیفه وزارت نفت است، اما بر دوش وزیر اقتصاد افتاده. اصلاحات غیرقیمتی نیز نتیجه نمیدهند و وزیر اقتصاد باید پرچمدار اصلاحات قیمتی در دولت باشد.
سرپرست بانک توسعه تعاون تاکید کرد: مجلس باید در مسائل کلان ورود کند، نه جزئیات. فشارهای مجلس در انتصابات و رانتخواهی منطقهای، وزیر را درگیر میکند.
نشست تخصصی «معمای آقای وزیر؛ چهکسی میتواند سکاندار اقتصاد ایران در گذر از بحران باشد؟» به همت گروه سیاستگذاری اقتصادی اندیشکده حکمرانی شریف و با هدف بررسی معیارهای کلیدی انتخاب وزیر اقتصاد در بحران برگزار شد.