پیش از این و تا سال ۱۴۰۱ مرحوم دکتر روستاآزاد، رییس اسبق دانشگاه صنعتی شریف، ریاست اندیشکده حکمرانی شریف را بر عهده داشت.
در این جلسه، اعضای شورای سیاستگذاری اندیشکده از جمله؛ دکتر موسوی، رئیس دانشگاه شریف، دکتر سهرابپور، رئیس اسبق دانشگاه شریف، حجت الاسلام قمی، رئیس هیئت موسس اندیشکده و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، دکتر دهنوی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت و سخنگو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، دکتر خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، حاضر بودند.
دکتر موسوی در مورد اندیشکده بیان داشت: اندیشکده حکمرانی شریف جزو برکات و شجره طیبهای بودهاست که دکتر روستاآزاد در ایجاد و رشد آن تاثیرگذار بودهاست. اثرات و برکات این اندیشکده بر نظام حکمرانی کشور و بهطور غیرمستقیم در زندگی عادی مردم جامعه، بهواسطه تقدیرنامههای مدام از نهادهای مختلف مبنیبر موثربودن نظرات، طرحها و راهحلهای اندیشکده، مبرز است.
همچنین حجتالاسلام قمی نقطهنظرات خود را در مورد اندیشکده اظهار داشت و چنین گفت: حسن اندیشکده حکمرانی شریف این است که فرادانشگاهی است و چه در مسائلی که به آن میپردازد و چه در سرمایه انسانی که از آن بهره میگیرد، به دانشگاه بسنده نمیکند. اندیشکده حکمرانی شریف از سبد خدمات دانشگاه بی بهره نماند و میان این دو تفکیک ایجاد نکنیم. سازوکار فنی و تخصصی جایزه حکمرانی روستاآزاد بهعهده اندیشکدهای است که مساله اصلی و محوری آن حکمرانی ست.
دکتر سهرابپور نیز با بیان اینکه؛ «باید محصولات اندیشکده حکمرانی شریف دیده شود و از سرمایه انسانی آن استفاده شود» نظر خود را در این باره طرح کرد.
دکتر دهقانی، ریاست جدید اندیشکده حکمرانی شریف نیز در مورد اعتبار اندیشکده اظهار داشت: در ایامی که در دولت بودم، شاهد خوشنامی و اعتبار توصیههای سیاستی اندیشکده حکمرانی بودم.