نشست ششم شبکه تنظیمگران ایران
با حضور تعدادی از تنظیمگران ایران، اساتید دانشگاه و
فعالین حوزهی تنظیمگری در اندیشکده حکمرانی شریف برگزار شد:
دکتر عبده تبریزی، استاد اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف:
شبکه تنظیمگران نیازمند تعریف دقیقتری است و ظرفیت مرکز بررسیهای استراتژیک برای آن مناسب به نظر میرسد. با این وجود، در شرایط فعلی کشور، بهتر است اسمسازیهای حاشیهای مثل دولت تنظیمگر یا دولت رفاه برای دولتها نداشته باشیم.
دکتر پورسیدآقایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت:
اصلاحات تنظیمگری از بالا امکانپذیر نیست؛ شبکه تنظیمگران میتواند در فرهنگسازی تنظیمگری در بدنه مدیران و سیاستگذاران موثر باشد. خطر تنظیمگری افراطی باید مورد توجه قرار گیرد.
دکتر سرزعیم، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی:
پیچیدگی و سرعت تحولات در اقتصاد و جامعه امروزی، نیازمند دستگاههای مقرراتگذار متمرکز و با سرعت تصمیمگیری بالا است. عبور از وتوکراسی و سیاستزدگی پارلمانی یک ضرورت حکمرانی مدرن است.
دکتر امامیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر:
تنظیمگران از جمله مهمترین نهادهای «همراستاساز» و «واسطهگر» حکمرانی هستند. تشکیل «شبکه تنظیمگران» تلاشی در جهت نهادینهگی و تثبیت تنظیمگران بعنوان جزیی از «زیست بوم تنظیم گری» در نظام کلان حکمرانیست که هویت حرفهای مشترکی میان تنظیمگران ایجاد میکند.
دکتر ذوالفقاری، استاد دانشگاه:
در فضای حکمرانی کشور، تداخلات قانونی تنظیمگران با یکدیگر بسیار پررنگ است؛ بهعنوان مثال اختیار قیمتگذاری در یک بخش خاص، همزمان به چند نهاد سپرده شده است. چنین مواردی باعث شده است نظام حکمرانی غیرمنسجمی شکل گیرد.
آقای خسروی، مدیرکل حوزه ریاست:
شبکه تنظیمگران با فلسفه تسهیل تنظیمگری ضروری است. جایگاه این شبکه باید فراقوهای باشد تا قابلیت پیگیری چالشهای تنظیمگران با نهادهای مختلف نظام حکمرانی مانند قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی، شوراهای عالی و... را داشته باشد.