بررسی الزامات نهادی و ساختاری سازمان های تنظیم گر در نظام حکمرانی کشور (شبکه تنظیم گران جلسه دوم )

بررسی الزامات نهادی و ساختاری سازمان های تنظیم گر در نظام حکمرانی کشور (شبکه تنظیم گران جلسه دوم )


تنظیم گری
سال نشر : 1402/12/28



در روزهای پایانی اسفندماه مرکز بررسی‌های استراتژیک به موضوع مسائل و چالش‌های سازمان‌های تنظیم‌گر پرداخت و در این زمینه نشست جامعی را با حضور کارشناسان و نمایندگان نهادهای تنظیم‌گر برگزار کرد. شرکت کنندگان در این نشست ضمن بررسی چالش‌های پیشروی این نهادها، پیشنهاداتی را برای بهبود عملکرد و تعامل بهتر دولت با نهادهای تنظیم‌گر مطرح کردند.

روز دوشنبه، ۲۱ اسفند ماه، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان نشستی با عنوان "بررسی مسائل و چالش‌های سازمان‌های تنظیم‌گر" با حضور نمایندگان همین نهادها بود و در طول این جلسه موضوعاتی در مورد مشکلات و چالش‌های این نهادها در اعمال حاکمیت در حوزه مسئولیت‌های سازمانی آنها مطرح شد.

دکتر مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک و دبیر این نشست، با اشاره به اینکه مسئله نهادهای تنظیم‌گر و مناسباتشان در دولت یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: ما به دنبال چابک‌سازی دولت و تسهیل روند تصمیم‌گیری با هدف افزایش اثربخشی هستیم و در این مسیر باید به سمت نسبت‌یابی نهادهای مشورتی با دولت گام برداریم.

ادامه این گزارش را میتوانید از اینجا مطالعه کنید.