در چند دهه اخیر دانشمندان توجه ویژه ای به بررسی ابتکارت خالقانه مرتبط با پایداری شهری کرده اند. در همین زمان ورود تکنولوژی های وب 0.0 و ابزارهایی مانند تلفن های هوشمند و اینترنت به نوبه خود منجر به تشدی جریانات حکمروایی پایین به باال و دموکراتیک شده و بدین ترتیب رویه های جمع سپاری به عنوان پاسخی مبتکرانه به برخی از مسائل موجود در حوزه پایداری شهری و با بهره گیری از ظرفیتهای به وجود آمده ناشی از پیشرفت تکنولوژی و علوم ارتباطی، وارد عرصه مدیریت شهرها گردید.
در مورد برخي از انواع شفافيت در مجلس باید تأمل کرد.
لایحه ی بودجه به عنوان مهم ترین سند مالی کشور اگرچه شاید جز چند صباحی مورد توجه کارشناسان و مردم نباشد اما سکان دار حرکت تمام دستگاهها است و تاثیرات شگرفی بر مسیر حرکت کشور دارد. فرآیند بودجه ریزی و تصویبش از جمله موضوعات گسترده و پیچیدهای است که برای تحلیل آن نیاز به ورود متخصصین از حوزههای متفاوت است.
-طرح یک فوریتی «اصالح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسالمی» دارای ایرادات اساسی است. - «نظام انتخاباتی تلفیقی: اکثریتی در تک کرسی ها و تناسبی در چندکرسی ها» میتواند ضمن حفظ نظام اکثریتی موجود در حوزه های تک کرسی، نظام تناسبی را در حوزه
ترجمه و تلخیص بخش اول کتاب «ابعاد جهانی حکمرانی و اداره امور عمومی: یک سیر تطبیقی» نوشته پروفسور جوزف رادسکلدرز
فنلوری بلاک چیــن از جملــه فناوری جدیدترین تکنولوژی های تحول آفریــن اســت که با گذشــت کمتر از دو دهــه از پیدایــش آن، بحــث ضرورت بازنگری شــبکه های ارتباطــی فناورانه در حوزه های اقتصادی، سیاســی و حتی اجتماعی را به طور جدی پیش کشــیده است
پنج نکته منتقدانه نسبت به مجلس دهم. گزارش پیش رو مروری بر عملکرد مجلس دهم است.
دفتر مطالعات ساترا (گروه حکمرانی رسانه ای در عصر دیجیتال) منتشر کرد.
سـازمان تنظــــیم مقــــررات رسـانه های صـوت و تصــــویر فراگیـر بـه منظـور تحقـق منافـع عمومـی در سـپهر خدمات رسـانهای صوتـی تصویـری فراگیـر و بـا هـدف سـاماندهی و تنظیمگـری، تضمیـن پایداری و توسـعه صنعـت صوت و تصـــویر، توسعه خودتنظیمگری و همتنظیمگـری و تمهــید نقشآفرینی اثربخش و مطلوب آحاد مــردم، کسبوکارها و نهادهـا در زنجیـره ارزش ایـن صنعـت بنیـان نهـاده شـــده اسـت.
-رشد صنعت استخراج در کشور تابع قیمت برق، قیمت جهانی رمزارزها(بیتکوین) و نرخ برابری دلار میباشد. - بهینه ترین ابزار دولت برای تنظیمگری این صنعت، پایش دادههای واردات تجهیزات، مصرف برق و اینترنت میباشد. - در حال حاضر برنامه مشخصی برای کنترل و تجمیع دادههای این صنعت در کشور وجود ندارد.