چگونه می توان دورریز مواد غذایی را کاهش داد؟

تلنگر

دورریز مواد غذایی اثرات بسیاری بر محیط‌زیست دارد و موجب تغییر شرایط آب و هوایی می‌شود. برای کاهش این پدیده، مطالعه‌ای بر روی ۵۲ هتل صورت گرفت. هتل‌ها به سه گروه تقسیم شدند:

  • گروهی که در آن سایز بشقاب غذا کاهش یافته بود.
  • گروهی که در آن بر روی میز نوشته‌ای بود با این مضمون که چند بار مراجعه به بوفه مواد غذایی، بهتر از یک‌بار انتخاب غذا و با حجم زیاد است
  • گروه کنترل.

نتیجه این مطالعه را می‌توانید در این ویدئو کوتاه تماشا کنید.

چگونه می توان دورریز مواد غذایی را کاهش داد؟

لینک دریافت مقاله این مطالعه:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165176513001286

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.